Hvad er Zirconium Tetrachloride (Zirconium Chloride)?

Zirconiumtetrachlorid, med molekylformlenZrCl4, er en hvid blank krystal eller pulver, der er let hygroskopisk. Det rå zirconiumtetrachlorid, der ikke er blevet renset, er lysegult, mens det raffinerede zirconiumtetrachlorid, der er blevet renset, er lyserødt. Det er et råmateriale til industriel produktion af zirconiummetal og zirconiumoxychlorid og bruges også som analytisk reagens, organisk syntesekatalysator, vandtætningsmiddel, garvemiddel og bruges som katalysator i farmaceutiske fabrikker.

https://www.epomaterial.com/nuclear-grade-zirconium-tetrachloride-cas-10026-11-6-zrcl4-powder-with-factory-price-product/

Rå zirconiumtetrachlorid

https://www.epomaterial.com/nuclear-grade-zirconium-tetrachloride-cas-10026-11-6-zrcl4-powder-with-factory-price-product/
Raffineret zirconiumtetrachlorid

 Produktindeks:

Kemisk sammensætningstabel af zirconiumtetrachlorid Enterprise Standard

Produktgarde Assay%
Zr+Hf Fe Al Si Ti
Rå zirconiumtetrachlorid ≥36,5 ≤0,2 ≤0,1 ≤0,1 ≤0,1
Raffineret zirconiumtetrachlorid ≥38,5 ≤0,02 ≤0,008 ≤0,0075 ≤0,0075

Krav til partikelstørrelse: groft zirconiumtetrachlorid 0-40 mm; Raffineret zirkoniumtetrachlorid 0-50mm.

Denne partikelstørrelsesstandard er et almindeligt krav for eksternt solgte produkter, og der er ingen særlige regler for produktpartikelstørrelse ved normal produktion. Emballagemetode: Zirkoniumtetrachloridemballage skal fores med plastikposer eller dækkes med filmemballageposer.

Nettovægten af ​​hver pose er 200 kg, og emballagen kan også tilpasses efter kundespecifikke krav.

Anvendelsesområde

01Inden for kemiteknik er zirconiumtetrachlorid en fremragende metalorganisk forbindelseskatalysator, der i vid udstrækning anvendes i kemisk syntese, olefinpolymerisation og organisk syntese. Det kan katalysere forskellige reaktioner såsom alkylering, acylering, hydroxylering osv., og er meget udbredt i industrier som plast, gummi, belægninger osv. Derudover kan zirconiumtetrachlorid også bruges til at fremstille andre zirconiumsalte, såsom zirconium chlorid.

02Elektronikfelt: Zirconiumtetrachlorid er en vigtig elektronisk kvalitet forstadier, der kan bruges til fremstilling af isoleringsmaterialer, mikroelektroniske komponenter og displayenheder. Zirconiumtetrachlorid har fremragende ydeevne på mikroelektronisk niveau og kan bruges som et praktisk pulvermateriale til tynde film af elektroniske grænseflader, impedanskonverteringskredsløb og mikro termoelektriske enheder.
03Farmaceutisk område: Zirconiumtetrachlorid er et mere udbredt kontrastmiddel i klinisk praksis, som kan bruges som en komponent i intravenøs injektion af heterocykliske forbindelser og organiske zirconiumforbindelser. Zirconiumtetrachlorid kan opnå forskellige absorption, distribution og metaboliske virkninger i menneskeligt væv ved at justere strukturen af ​​forbindelsen, hvilket gør medicinsk behandling sikrere, hurtigere og mere omkostningseffektiv.
04Luftfartsområde: Zirconiumtetrachlorid er et råmateriale, der bruges til fremstilling af zirconiumcarbidkeramik, som kan bruges til at producere højtydende højtemperaturmaterialer og korrosionsbestandige materialer. Derudover kan det også bruges som et infrarødt absorberende materiale og gasemissionskontrolmateriale i gasturbiners forbrændingskammer. Zirconiumtetrachlorid, som et vigtigt materiale i rumfartsområdet, sikrer ydeevnen af ​​rumfartøjskomponenter under høj temperatur, højt tryk og ekstreme miljøer.


Indlægstid: 12-okt-2024